helping people find their true destiny in Christ so they can go out and reveal the Father's heart to the world

Länkar

Här kommer ett antal intressanta länkar!

Våra goda vänner Tommy och Kerstin Ydreborg har nyligen startat en församling i Borås. Vi hjälper och stöttar varandra.

www.fatherheartboras.se

Vi är registrerade som ett Catch the Fire soakingcenter. Två av oss har gått soakingskolan i Toronto. Du hittar länken till Catch the Fire, Toronto här nedan:

www.ctftoronto.com 

Vi är utbildade Sozo-ledare (basic and advanced Sozo). Utbildningen fick vi av Mike och Hiroko Preece från Gilgal House Healingcenter i England. De tillhör det internationella Sozo-nätverket från Bethel Church i Redding, California, USA. Mike och Hiroko är även våra mentorer. De har regelbundna sozo-utbildningar i Sverige, antingen i Borås eller i Småland hos oss. Du hittar länkarna till Gilgalhouse och Bethel här nedan:

www.gilgalhouse.com

www.bethelsozo.com

Vi vill förmedla Gud Faderns kärlek till världen. Vår Far i himlen älskar oss och vill umgås med oss! Vi är del av Fatherheart World nätverk. Läs om Fatherheart ministries som har sitt huvudsäte i New Zealand:

www.fatherheart.net

Vi älskar att se gudomliga drömmar förverkligas! Vi vill hjälpa människor att förverkliga de drömmarna som Gud har lagt på deras hjärta! Läs följande websidor och bli inspirerad!

www.idreamculture.com

www.kingdom-dreams.org

Vi har många fina trosyskon runt om i landet (och i övriga delen av världen) som på olika sätt vill förmedla Gud Faderns kärlek till världen. Det finns så mycket kreativitet bland Guds folk! Här kommer en del länkar!

www.riverhouse-morarp.se

http://sthlmsbonehus.wordpress.com

www.soderportkyrkan.com

http://www.almeboda-missionsforsamling.com/

www.joelglas.com

http://www.missioninfocus.com

www.mobileintensiveprayerunit.blogspot.com

www.beltway.org

www.arken.org

www.irismin.org

Det har uttalats många profetior över vårt land. Här kommer ett antal intressanta databaser med samlade profetior, inte bara över Sverige men över hela världen.

http://www.ourchurch.com/member/p/propheticwords/

www.revivalcentral.com

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)