helping people find their true destiny in Christ so they can go out and reveal the Father's heart to the world

FÖRBÖNS-MASSAGE / SJÄLAVÅRD

lindis-dahlqvist.jpg

Lindis Dahlqvist

Lindis är massageterapeut och en underbar kvinna som med sitt ödmjuka framträdande utstrålar Gud Faderns kärlek och Hans trygghet till sina medmänniskor.

Lindis kombinerar förbön tillsammans med personligt anpassad avslappningsmassage för spända muskler till lugn kristen musik för att ge möjlighet till vila och återhämtning för kropp och själ. 

Lindis vill att hennes händer ska vara ett verktyg för den Helige Ande att förmedla helande till människor. Hennes stora kärlek till Jesus är hennes drivkraft och glädje.

Lindis har gått sin massageutbildning på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm från 1990 till 1995. Då hon tyckte det var så roligt har hon vidareutbildat sig i bland annat Medicinsk Fibromassage avseende behandling av fibromyalgi/kroniskt värksyndrom, etik och psykologi, själavård med speciell inriktning på förbön och samtalsmetodik.

Sin gedigna utbildning har Lindis gett till Herren för att Han ska kunna använda sig av den. Hennes händer vill förmedla Jesu omsorg och helande kraft.

 Lindis bor i Borås men besöker Heart to Heart Helande-center med jämna mellanrum. Hon är en uppskattad och älskad medarbetare.

Lindis använder oljor från "Icelandic Herbs" som är till 100% framställda av naturliga råvaror - inga kemiska tillsatser och givetvis allergitestade.

Du kan anmäla ditt intresse att få Förböns-Massage genom att fylla i kontaktformuläret på denna hemsida. Vi kommer att kontakta dig snarast för att boka en tid. Du kan även nå henne på tel: 070 - 229 48 35 om du har frågor och funderingar.

För tider: se startsidan

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)