helping people find their true destiny in Christ so they can go out and reveal the Father's heart to the world

In the heart of the Father - David and Faith Dalley

I slutet av april hade vi en underbar vecka tillsammans med David och Faith Dalley från Eagle Wings school of the heart, Loxlane, UK. De hade precis kommit hem från Toronto där de hade undervisat en vecka på School of ministry, Catch the Fire. Där hade de träffat vår yngsta dotter Lisa som går på Heart module i denna skola. Lisa hade redan förvarnat oss att vi skulle få en härlig vecka med David och Faith. Hela hennes klass hade gråtit när Dalleys lämnade Toronto, så omtyckta var de. Lisa hade rätt, vi fick en vecka där vi fick möta Fader Guds kärlek på ett så mycket mer djupare sätt. Det är så mycket inom oss som hindrar oss från att släppa in den kärleken. Jesus har ju berett vägen till Faderns hjärta, men vi har så svårt att förstå med vårt hjärta att vi är söner och döttrar till en Far som bara vill ösa sin kärlek över oss. 
David och Faith hade två goda vänner med sig ifrån Schweiz, Erika och Joachim Hermann. Dessa två underbara människor stal våra hjärtan direkt. De hjälpte till med undervisningen och delade med sig av deras innersta tankar. Det var ett tiotal människor som hade anmält sig till veckan och alla fick ett djupare möte med Far, vi tror ingen gick ifrån Röda Huset oberörd. 
Vår älskade son Andy Osborne från UK hade också kommit och ledde lovsången. Andy har en stark lovsångssmörjelse över sitt liv och vi är så glada att han ofta besöker oss och att vi kan kalla honom för vår son. Vi älskar honom!
David och Faith kommer säkert tillbaka fler gånger. Nästa gång blir antagligen våren 2015. 
 
10 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)